Mobil pentru sportivi – Motorola W7

Motorola-W7-Soft.roSunt persoane care in fiecare zi fac sport si isi doresc sa aiba cu ei un gadget care sa le monitorizeze conditia fizica. Acum aceasta functionalitate a fost introdusa de Motorola intr-un dispozitiv mobil, prin lansarea pe piata a noului telefon Moto W7 Active Edition.

Este realizat in format slide si integreaza o multitudine de senzori deosebit de utili in diverse situatii pentru utilizatori.

Include un accelerometru ce permite utilizatorului sa schimbe melodia de pe playerul mp3 doar agitand/balansand usor telefonul stanga-dreapta. Daca se doreste trecerea acestuia in modul silent sau raspunderea la apelurile telefonice – se poate misca/balansa sus-jos.

Un alt senzor, pedometrul, inregistreaza rutele de plimbare sau de alergare ajutand-va sa va gestionati mai usor aceste exercitii.

Telefonul mai integreaza doua camere dintre care una pentru fotografii de 2mpx si o a 2-a frontala pentru video telefonie. Vine cu Bluetooth stereo si slot de card microSD cu capacitatea maxima de 8Gb.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *