Misoft systems isi prezinta oferta la cel mai mare targ IT din lume

Misoft systems participa in perioada 3-8 martie la CeBIT, cel mai mare targ IT din lume, care se desfasoara in fiecare an la Hanovra in Germania. Prezenta misoft la CeBIT va fi concentrata pe prezentarea noilor servicii de consultanta in domeniul Navision, BizTalk si Dynamics CRM.

Misoft systems, aflat la a patra participare consecutiva la acest targ, isi prezinta principalele servicii de dezvoltare si consultanta in domeniul Business Soulutions, Financial Applications si Industrial Software. Portofoliul misoft cuprinde tehnologii si instrumente in arii ca Application Development (.NET, C#, Java, JEE, C++), Consultanta Tehnica (MSSQL 2005, Oracle, SAP), System Integration (BizTalk, SAP XII), Business Consulting (Navision, Dynamics CRM, MOSS, BI).

Misoft systems este o companie activa pe piata IT din Romania de peste 5 ani si a reusit sa demonstreze calitatea prosuselor si a serviciilor pe care le-a dezvoltat, prin cresterea constanta a numarului de clienti, diversificarea domeniilor de expertiza, prin dezvoltarea unei echipe dinamice si stabile si prin obtinerea in 2008 a calificarilor de Microsoft Certified Partner si Oracle Partner.

Misoft systems este una dintre putinele companii romanesti cu solutie integrata proprie pentru managementul relatiilor cu clientii pe suport web. misoft systems este o companie cu capital integral privat care ofera servicii de dezvoltare software la cerere cu specializare pe solutii informatice pentru afaceri, precum si servicii de consultanta tehnica si de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *