MaxCAD software – activarea licentelor Autodesk

Compania de software MaxCAD a inclus in pachetul software trimis utilizatorilor „Ghidul pentru instalarea si activarea licentelor Autodesk”.

Aceste informatii ajuta utilizatorii sa instaleze cu usurinta aplicatiile, sa previna problemele de utilizare, raspunzând celor mai frecvente intrebari.

“MaxCAD este singurul reseller Autodesk care ofera asistenta tehnica de specialitate, consultanta si training specializat pentru toate produsele din portofoliu. Prin acest Ghid de instalare ne dorim sa reducem timpul de instalare si, mai ales, de exploatare a aplicatiilor noastre. In plus, pentru orice problema suplimentara care apare expertii nostri sunt disponibili pentru a oferi suportul tehnic necesar”, a declarat Ing. Dana Truta, director de vânzari MaxCAD, completând: „Avem ingineri specializati pentru fiecare produs, pre si post sales, care au capacitatea de a-i sustine pe utilizatori cu consultanta pentru propriile proiecte. Nu in ultimul rând, avem oferte, discounturi speciale si conditii de plata in 12 rate lunare fara dobânda.”

Ghidul include informatii de baza privind instalarea si activarea aplicatiilor Autodesk din portofoliul MaxCAD, respectiv: instalarea si configurarea licentei NLM pentru retea, activarea licentei SLM (individuala) informatii despre instalarea si dezinstalarea corecta a produselor Autodesk si utilitarul pentru transferarea licentei Portable License Utility.

MaxCAD este reseller autorizat pentru toate aplicatiile Autodesk in România, distribuitor european al solutiei software Advanced Road Design si unic distribuitor in România al aplicatiilor Canalis si Hydra. Certificata ISO9001:2000 de catre Germanischer Lloyd Europa de Sud-Est, compania MaxCAD ofera clientilor sai consultanta tehnica, instruire si servicii de implementare software. MaxCAD este resellerul Autodesk cu cea mai buna expertiza tehnica, care realizeaza implementari de valoare pentru clientii sai, fiind acreditat pentru toate produsele Autodesk si alte aplicatii complementare de succes.

 

Sursa: Soft.ro

Autor:Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *