Laptopuri din seriile U si UX de la ASUS

asus-uCompania ASUS a lansat cu ocazia evenimentului CeBIT 2009 noile serii de portabile U si UX, care se evidentiaza prin design si portabilitate. Unitatile anuntate se adreseaza utilizatorilor care se deplaseaza in mod frecvent, care nu fac compromisuri in privinta stilului si care urmaresc cu atentie trendul tehnologiei.

Modelele din seria U si UX folosesc o tastatura de tip ‘chiclet’, care se lumineaza automat in functie de lumina ambientala, facand posibila operarea laptopului in intuneric. Gratie senzorului AI Light, ecranul TFT luminat cu tehnologie LED isi adapteaza intensitatea luminoasa la conditiile ambientale. Astfel, utilizatorul va putea lucra chiar si atunci cand lumina ar fi putut impiedica acest lucru.

Seria UX

Profilul foarte subtire al modelelor UX confera un aer minimalist designului de avangarda. Unitatea optica se inscrie in aceeasi linie, prezentand doar o fanta pentru introducerea discurilor.

Seria U

Alaturi de tastatura de tip ‘chiclet’, seria U foloseste si un touchpad luminos interactiv. Acesta reda o lumina progresiva ca o urma pana la pozitia curenta, in urma miscarii degetului intr-un sens. Laptopurile beneficiaza de procesoare Intel® Core™2 Duo si de hard disk-uri cu capacitati de pana la 500 GB pentru stocarea unor volume semnificative de documente si de materiale multimedia. Ecranul de 15,6 inci, luminat prin tehnologie LED si optimizat din punct de vedere al consumului energetic este pus in valoare de o placa video dedicata NVIDIA® GeForce® G 105M cu capacitate de memorie de 512MB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *