Kingston lanseaza solid-state SATA

solid-stateCompania Kingston Digital Europe, renumitul producator de memorii flash, a anuntat lansarea primelor modele din gama dispozitivelor de stocare de tip solid-state SSDNow: SSDNow E si SSDNow M. Kingston isi orienteaza dispozitivele SSD catre pietele verticale si companiile din clasamentul Fortune 1000.

Dispozitivele din seria SSDNow E sunt concepute special pentru serverele din mediul institutional iar modelele din SSDNow M sunt concepute pentru utilizatorii impatimiti care au nevoie de notebook-uri cu performante superioare. Seriile Kingston SSDNow E si M folosesc dispozitive de stocare solid-state Intel, care sunt cele mai performante SSD-uri de pe piata la ora actuala.

Dispozitivele de stocare Kingston SSDNow folosesc o interfata traditionala SATA, dar spre deosebire de un dispozitiv HDD, sunt foarte robuste si au o rezistenta sporita la socuri datorita faptului ca nu contin parti in miscare. Dispozitivele Kingston din seriile SSDNow E si M sunt echipate cu sistemul S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) care monitorizeaza integritatea si fiabilitatea dispozitivelor. Dispozitivele beneficiaza de o garantie de 3 ani.

 

 

Sursa: Kingstone

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *