Kingston Technology a lansat ValueRAM DDR3 de 4GB

kingston_hyperxKingston Technology Europe, a lansat seria de module de memorie ValueRAM DDR3 de 4GB, care pot fi configurate in kituri de pana la 24GB. Recent, Kingston a reusit sa demonstreze implementarea a sase module de memorie pe un sistem desktop, rezultand o solutie de procesare impresionanta cu 24 de GB RAM.

“Pentru a demonstra stabilitatea sistemului, a fost pornita o statie de lucru VMware alaturi de 9 clienti VM care rulau simultan. Fiecarei instante virtuale i-au fost alocati 2GB din memoria RAM” a declarat Mark Tekunoff, Senior Technology Manager in cadrul Kingston Technology. “In plus, pe ultimul client VM a fost rulata o copie a jocului Crysis, deci practic a fost simulata rularea a 10 computere pe un singur desktop. Un jucator profesionist nu ar alege niciodata sa ruleze aplicatia in acest fel, dar a fost modalitate extraordinara prin care am demonstrat ca sistemul lucreaza in parametri optimi!”. Platforma a fost dezvoltata pe o placa de baza Gigabyte GA-EX58 UD5 cu un processor Intel 920 Core i7 CPU si cu o unitate de procesare vizuala (GPU) NVIDIA.

Kingston Technology Company, Inc. este cel mai mare producator independent de memorii. Kingston proiecteaza, produce si distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reteaua globala de subsidiare si filiale, Kingston detine fabrici de productie in California, Malaysia, Taiwan, China si reprezentante de vanzari in Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelanda, India, Taiwan, China si America Latina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *