Guiness World Record pentru cea mai mare baza de date din lume

Sybase IQ, Sun Sparc Enterprise M9000 server si BMMsoft administreaza un Pentabyte de date, continand sase trilioane de randuri de date tranzactionale.

Sybase a anuntat inregistrarea unui nou record mondial (Guiness World Record) al Sybase IQ analytics server prin suportarea celei mai mari data warehouse din lume, pe un server Sun Sparc Enterprise M9000. Aceasta realizare a fost obtinuta folosind Sybase IQ, BMMsoft ServerSM si Sun Microsystems Data Warehouse.

In total, baza de date contine sase trilioane de randuri de date tranzactionale si peste 185 de milioane de documente cautabile dupa continutul lor, precum email-uri, rapoarte, foi de calcul tabelar si alte obiecte multimedia.

Conceput de la bun inceput ca un analytics server, Sybase IQ combina structurarea datelor pe coloane cu o metoda de indexare patentata si o grila scalabila.

Sybase Inc. este o companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final.

Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform.

Sursa: Sybase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *