GPS cu antena TMC integrata

 

Compania Mio aduce pe piata modelul Moov 310 dotat cu cea mai noua tehnologie TMC.

Mio Technology, liderul pietei de GPS la nivel mondial si producatorul numarul unu in Europa Centrala si de Est, anunta prezenta pe piata a modelului cu tehnologie TMC integrata, Moov 310.

Datorita antenei de monitorizare a traficului – TMC, Mio Moov 310 ii va informa pe toti conducatorii despre conditiile din trafic. Informatia primita va permite acestora sa ia decizii pentru a evita ambuteiajele, drumurile inchise sau accidentele recente. Mio Moov 310 va procesa datele primite si va oferi o noua alternativa a rutei, facand calatoriile mai usoare si mai putin stresate.

Serviciile TMC sunt valabile in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Iran, Italia, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii si Canada.

Ca intreaga gama Mio Moov, modelul 310 include serviciile Mio More si cel mai nou software MioMap care furnizeaza 38 de harti din tari europene.

Functia NavPix le permite utilizatorilor sa descarce fotografii avand coordonate GPS integrate, astfel incat Mio Moov 310 va furniza directii de mers catre locatia fotografiata. Software-ul MioMore Desktop ofera acces la mai mult de un un milion de fotografii avand coordonate ale locurilor si cladirilor, care pot fi descarcate gratuit de pe Flickr(TM) si site-urile NavPix.

Tehnologia SiRFInstantFixII prevede localizarea satelitilor in momentul in care se porneste dispozitivul, permitand receptionarea semnalelor GPS la viteza de descarcare de 5 secunde si incepe navigarea in momentul in care porneste dispozitivul.

Mio Technology dezvolta si promoveaza produse ce le permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata in mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud. Mio Technology are peste 1.500 de angajati in intreaga lume si isi comercializeaza produsele in peste 47 de tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *