Google Apps are deja primul client global

Goole mai pune mana pe un contract mare. Producatorul Valeo este prima companie care va utiliza Google Apps global, in urma semnarii unui contract pentru utilizarea software as a service (SaaS) pentru trei ani.

Compania declara ca aproximativ 30.000 de muncitori vor utiliza software-le Google, care sunt furnizate pe internet ca si serviciu cloud computing.

Aceasta investitie este pusa pe baza reducerii costurilor de administrare, alegand sa utilizeze o platforma de comunicatii si colaborare bazata pe Google Apps Premier Edition. Valeo are 192 de locatii in 27 de tari.

“Am cautat un mod inovativ de a reduce semnificativ costurile de infrastructura si simultan de a imbunatati colaborarea si productivitatea”, a declarat Andre Gold, technical senior vice-president al Valeo. “Proiectele noastre pilot demonstreaza ca aceasta tinta este realizabila.”

Valeo va implementa serviciul in acest an. Utilizatorii vor folosi initial documentele online, video management si instant messaging, incluzand voice si video chat, pentru a imbunatati munca in echipa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *