Firefox, concurs pentru conceptul interfetei grafice

Firefox-Design-Soft.roMozilla Labs lanseaza un challenge prin care provoaca web designerii sa gaseasca o modalitate inovativa prin care sa fie prezentate taburile browserelor.

Mozilla Labs Design Challange: Summer 09 vrea sa gaseasca o modalitate mai buna de a crea, naviga si administra mai multe siteuri web in acceeasi fereastra de browser, potrivit unui site web despre concurs.

Mozilla, care a introdus conceptul de taburi in browserul sau pentru a administra mai bine multiple pagini de Web in acelasi timp, a declarat ca taburile functioneaza bine doar atunci cand utilizatorii le folosesc pentru a vizualiza aproximativ 10 pagini simultan. Dar acum, cand se folosesc 20 sau mai multe sesiuni paralele, tehnologia taburilor nu mai este potrivita.

Cei care doresc sa participe, pot intra in competitie prin trimiterea de schite – “orice de la un desen pe un servetel, la un wireframe, pana la grafica” – si un filmulet in care sa explice modul in care functioneaza tehnologia, potrivit siteului.

Castigatorii competitiei – atat a “Best in Class,” cat si “People’s Choice” – vor putea sa isi vada creatiile in versiunile viitoare ale browserului Mozilla Firefox.

Termenul limita pentru depunerea schitelor si filmelor este 21 iunie, iar Mozilla va prezenta castigatorii premiilor pe 8 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *