Filmele Flash vor fi accelerate grafic de Nvidia

In principal platforma Adobe Flash reprezinta o entitate unitara, formata din instrumente integrate, framework-uri, aplicatii client si server destinate dezvoltarii aplicatiilor web, a continutului video ce ruleaza indiferent de sistemul de operare si dispozitiv.

Tehnologia Adobe Flash ruleaza aproape pe toate desktop-urile ce au o conexiune Internet, si este platforma numarul unu pentru materiale video pe Internet.

Avand in vedere aceste lucruri, Nvidia, si Adobe Systems Incorporated au anuntat colaborarea lor in proiectul Open Screen Project pentru a optimiza aplicatia AdobeR FlashR Player, o componenta cheie a platformei Adobe Flash Platform.

Astfel, se vor  accelera pe unitatea de procesare vizuala (GPU) materialele video intr-un numar mare de dispozitive portabile pentru navigarea pe Internet, incluzand netbook-urile, tablet PC-uri,  telefoane mobile etc.

Adobe Flash Player va fi accelerat pe o gama larga de procesoare Nvidia, printre care amintim Nvidia TegraT, care va permite utilizatorilor dispozitivelor ultraportabile sa se bucure la maxim de experienta navigarii pe Web, de vizionarea filmelor codate H.264, de rularea aplicatiilor si materialelor video bazate pe tehnologia Flash, oriunde, oricand si pe orice platforma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *