Extindere 3G broadband de la Vodafone

Compania de telefonie mobila, Vodafone,  a extins aria de acoperire a serviciilor 3G broadband, la viteze de retea de pana la 7,2 Mbps, in cinci noi orase.

Conform companiei, din luna ianuarie, aria de acoperire a serviciilor 3G broadband, la viteze de retea de pana la 7,2 Mbps, a fost extinsa si in orasele Oltenita, Dej, Motru, Fetesti si Rosiori de Vede. “In prezent, Vodafone Romania ofera cea mai extinsa arie de acoperire a serviciilor 3G broadband, in 527 de localitati, acoperind 50% din populatia tarii”, sustin reprezentantii companiei intr-un comunicat remis NewsIn.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.516.000 de clienti, la 30 septembrie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 27 de tari pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. La 30 septembrie 2008, Vodafone avea 280 milioane de clienti in intreaga lume.

Principalii competitori ai Vodafone pe piata telefoniei mobile din Romania sunt Orange, Cosmote si Zapp.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Un comentariu la „Extindere 3G broadband de la Vodafone

  1. silviu

    pot sa spun ca pina in momentu de fataza din ce a promis vodafonu pentru 3g brodband nu ieste nimic real eu am un modem la abonament nelimitat care trebuia sa dau jos in prima parte a luni cu viteza de pina la 1 mb si dupa 1g sa dau jos cu 128kb dar eu nam vazut niciodata in giurgiu orasu din care sunt sa dau jos peste 20/30 kb vi separe ceva normal sa platesc si sa nu fie ceia ce mi sa spus la achizitzionare ??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *