EvoSoftware Systems obtine certificarea ISO 9001:2000

EvoSoftware Systems, companie ce dezvolta si implementeaza aplicatii integrate pentru managementul afacerii este acum certificata de catre AEROQ in conformitate cu standardele internationale ISO 9001:2000.

Certificarea a fost obtinuta pentru proiectare, dezvoltare implementare instruire si suport pentru aplicatii software destinate administrarii afacerilor: ERP, CRM, gestionare documente, procesare formulare, gestionarea capacitatii de stocare a datelor, dezvoltare software pentru  alte solutii informatice de gestionare a afacerilor.

“Recunoasterea calitatii proceselor si solutiilor software ale EvoSoftware Systems prin certificarea ISO 9001:2000 dovedeste inca o data dorinta noastra de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin oferirea solutiilor software care sa le faca afacerile profitabile si usor de administrat” a declarat Horia Nistor, CEO al EvoSoftware Systems. Acesta a continuat: “Ramanem dedicati valorilor  noastre, aratand  clientilor acelasi respect si interes fata de nevoile lor si conform unor evaluari obiective prin proceduri la standarde internationale, oferim o garantie in plus partenerilor nostri in ceea ce priveste seriozitatea si dedicarea echipei noastre.”

Cele opt principii ale ISO 9001:2000 sunt: orientarea catre client, leadership, implicarea personalului, abordare procesuala, abordarea sistemului de catre management, imbunatatire continua, abordare concreta in luarea deciziilor si relatii reciproc avantajoase cu furnizorii, principii regasite inca de la infiintare in filozofia EvoSoftware.

AEROQ a fost Infiintata in 1982 sub denumirea Directia de Control Industrial al Asigurarii Calitatii Produselor Aeronautice – aceasta devine AEROQ in anul 1991, in urma Hotaririi nr. 242 emisa de Guvernul Romaniei. AEROQ este Organism de Certificare a Sistemelor de Management al Calitatii, Organism de Certificare a Conformitatii Produselor, Organism de Certificare a Sistemelor de Management de Mediu. AEROQ a devenit Organism notificat de Comisia Europeana pentru produse pentru constructii, avand numarul de identificare 1840 in luna ianuarie 2007. Personalul de specialitate al AEROQ si cei peste 50 de colaboratori externi (auditori si experti) au o inalta calificare in diverse domenii.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Emil Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *