Eset lanseaza noua generatie de solutii software: Nod32 antivirus 4 si Smart Security 4

ESET, lider in protectia proactiva oferita PC-urilor, serverelor si altor sisteme informatice, a anuntat astazi lansarea in Romania a versiunii 4 a solutiilor anti-malware multiplu premiate ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security, versiuni destinate atat consumatorilor finali, cat si mediului business.

Aceste versiuni construiesc pe fundamentul ESET ThreatSense, tehnologia proactiva pentru detectia virusilor si continutului malware, adaugand 20 de noi functionalitati care imbunatatesc detectia continutului malware si ofera un nivel avansat de diagnostic si remediere, sporind totodata managementul solutiei.

Cea mai noua generatie continua traditia ESET de oferire a unui nivel maxim de securitate, pastrand operarea rapida si transparenta, cu un nivel minim de incarcare al resurselor sistemului: memorie, hard disk si procesor.

Noile functionalitati de detectie si diagnostic oferite de ESET protejeaza utilizatorii de formele inselatoare in care se mascheaza continutul malware, analizand adanc in sistemul de operare, in fisiere sau in transferul criptat al aplicatiei de navigare pe internet pentru a identifica si elimina amenintarile ascunse. Ultima generatie ofera de asemenea tehnologie avansata de autoprotectie impotriva amenintarilor care sunt concepute sa dezactiveze solutia antivirus.

ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4 Business Editions ofera o gama completa de functionalitati de management. Acestea includ suport pentru baze de date de nivel inalt, configurare avansata a solutiei de securitate, si nivel si mai ridicat de scalabilitate pentru retele mari, dispersate. Editia Business include versiunea 3.9 a ESET Remote Administrator care permite ca in mediul business sa se execute instalari si configurari de la distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *