Epson prezinta multifunctionala Stylus Photo PX700W

epsonUtilizatorii vor putea testa la Diverta Magheru noua imprimanta multifunctionala pentru imagini de inalta rezolutie.

Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, prezinta publicului larg din Romania, cu prilejul sarbatorii Sfantului Valentin, noua multifunctionala de inalta definitie Epson Stylus Photo PX700W, destinata indragostitilor de fotografie. Calitatile modelului vor fi demonstrate pe 14 si 15 februarie la standul foto Epson special amenajat in magazinului Diverta situat pe Bulevardul Magheru.

Iubitorii de fotografie vor fi indrumati inca de la intrarea in magazin catre coltul Epson pentru fotografie si imprimare foto. Aici vor putea admira si testa calitatea imaginilor imprimate cu noua Epson Stylus Photo PX700W chiar cu propriile fotografii, costumati in somptuoase tinute de epoca.

Modelul Epson Stylus Photo PX700W surprinde in primul rand printr-un design elegant cu linii simple si aspect negru lucios, complet diferit de viziunea traditionala, care nu acorda multa atentie complementaritatii formelor de mobilier din locuinta.

Pe langa design-ul remarcabil, modelul de ultima generatie integreaza si o serie completa de optiuni care ii permit sa printeze direct de pe un card de memorie, prin intermediul cititorului de carduri integrat, sau de pe o camera foto compatibila cu standardul Pictbridge. Doua tavi de hartie integrate, care nu lasa colile la vedere, le permit utilizatorilor sa aiba mereu la dispozitie hartie mata si hartie fotografica. Astfel, noua multifunctionala se poate integra perfect in orice locuinta.

Pe langa design-ul remarcabil, Stylus Photo PX700W impresioneaza si prin caracteristicile tehnice care permit obtinerea unor fotografii de calitate, obtinute numai in conditii de laborator sau camera obscura. Modelul foloseste tehnologia de listare Epson Micro Piezo™ care, impreuna cu cerneala fotografica Epson Claria™, permite o reproducere fidela a imaginilor, in culori stralucitoare si precise. Fotografiile sunt listate, astfel, in mai putin de 17 secunde. in plus, noua imprimanta fotografica multifunctionala face posibila imprimarea fotografiilor la rezolutii foarte inalte, mentinand costurile scazute prin sistemul cartuselor individuale de cerneala.

Modelul Stylus Photo PX700W integreaza o conexiune Wi-Fi si o conexiune Ethernet, care permit accesarea multifunctionalei de oriunde din casa. PX700W dispune, pe langa functiile de scanner si copiator, si de capacitatea de a imprima pe CD sau DVD.

Principalele caracteristicie ale multifinctionalei Epson Stylus Photo PX700W:

– Fotografii imprimate la o calitate superioara celei de laborator

– Conectivitate Wi-Fi si Ethernet integrata

– Design elegant si contemporan

– Viteza de imprimare ridicata

– Dimensiuni compacte

– Ecran LCD color usor de folosit de 6,3 cm

– Capacitate de imprimare pe medii variate, de la hartie mata, hartie lucioasa, pana la CD sau DVD

– Scanner de 2400 dpi

– Cartuse de cerneala individuale – costuri scazute, se inlocuiesc numai culorile consumate

Despre cerneala fotografica Epson Claria™

Epson Claria™ este o cerneala fotografica durabila, pe baza de pigment. Cele sase culori permit listarea fotografiilor la o calitate superioara celor realizate in laborator sau in camera obscura. Este ideala pentru imprimarea fotografiilor realizate cu ajutorul camerelor D-SLR sau compacte de ultima generatie. Cerneala fotografica Epson Claria™ ofera o paleta extinsa de culori si gradatii fine pentru imprimari stralucitoare. Fotografiile imprimate cu cerneala fotografica Claria™ rezista pana la 200 de ani in albumul foto sau pana la 98 de ani in rama.

Epson este lider global in produse de imagine, incluzand imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii. Cu o cultura inovatoare si creativa, Epson se dedica depasirii viziunii si asteptarilor clientilor din intreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, functionalitatea, caracterul compact si eficienta energetica superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *