E 52, telefonul inteligent de le Nokia

Nokia-e52-Soft.roRenumitul concern Nokia a lansat cel mai nou dispozitiv din gama Eseries, Nokia E52, noul telefon completand gama de telefoane inteligente.

Terminalul a fost creat pentru utilizatorii care au nevoie de eficienta atat in viata profesionala cat si in cea personala. Este vorba de oameni care doresc un telefon ce dispune de capabilitati superioare, precum timp de convorbire extins, calitate audio superioara a convorbirilor si un design elegant,” a afirmat Ilari Nurmi, vicepresedinte Nokia.

Nokia E52 exceleaza in privinta duratei si a calitatii audio a convorbirilor, oferind o durata de functionare de aproape o luna in regim de asteptare si dispunand de functia de anulare a zgomotului. Dispozitivul ofera, de asemenea, capabilitati precum HSPA, A-GPS cu Nokia Maps si o camera de 3,2 megapixeli.

Alaturi de functiile avansate de voce, Nokia E52 ofera capabilitati de email imbunatatite, precum noua interfata pentru email, care se integreaza cu Nokia Messaging – un serviciu care permite accesul catre cele mai utilizate conturi de email din lume direct de pe dispozitivul mobil – si solutiile de email Nokia pentru companii, Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *