Dobrogea Grup a ales managementul SIVECO Business Analyzer

sivecoIn momentul de fata, industria de panificatie adopta cele mai noi solutii informatice pentru performanta intreprinderii. Producatorul Dobrogea Grup, a achizitionat solutia de Business Intelligence din portofoliul SIVECO Romania, SIVECO Business Analyzer.

Tot mai multe companii romanesti, din diverse sectoare de activitate, s-au orientat, in ultimii ani, catre investitia in software specializat. Intre produsele IT cele mai accesate de firmele autohtone, un loc privilegiat il ocupa aplicatiile din categoria Business Intelligence (BI).

Managementul activitatilor reprezinta o conditie extrem de importanta in cazul companiilor productive, care desfasoara activitati complexe, ce necesita un control riguros al informatiei si proceselor.

Dobrogea Grup a dovedit intotdeauna o mare mobilitate in abordarea pietei si in asimilarea noilor instrumente informatice de gestiune a activitatilor. Printre investitiile strategice ale grupului de firme s-au regasit, de-a lungul timpului, atat achizitionarea de tehnologii performante, cat si aceea de sisteme IT moderne de management.

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *