Conferinta IDC IT&C in the Utilities & Energy Sectors 2007

 

Cea de a 4-a editie anuala a conferintei IDC ICT in the Utilities & Energy Sectors va avea loc pe 27 noiembrie 2008 la Bucuresti, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salile de conferinta AB si va fi organizata in colaborare cu Energy Insights si World Energy Council.

Partenerii evenimentului sunt Siemens, APC, Novensys, Romtelecom, iar partenerii media sunt Club IT&C, MarketWatch, Comunicatii Mobile, Energia, Hotnews, eFinance, eWeek.

“Industria utilitatilor in Europa si in special in Romania se pregateste pentru un an interesant in 2009 dominat de schimbarile de clima, securitatea aprovizionarilor si recesiunea economica.” Spune Roberta Bigliani, EMEA Director de Cercetare, Energy Insights.

“Preturile fluctuante ale energiei, cererea in continua crestere, dependenta crescuta fata de import si nevoia de investitii majore, companiile de utilitati trebuie sa faca fata la noilor masuri, noilor tehnologii si initiativelor pronind de la eficienta energetica si resurse regenerabile de energie pana la retele inteligente. IT&C are un rol pivot in aceasta evolutie.”

Participati la conferinta IDC ICT in the Utilities & Energy si aflati cum IT&C poate fi folosit pentru a face fata unor provocari cheie operationale si strategice cu care se confrunta furnizorii de energie, gaz si apa in Romania.

Tehnologia informatiei si telecomunicatiile joaca un rol extrem de important in administrarea multiplelor probleme cu care se confrunta sectorul energetic si al utilitatilor:

• Schimbarea legislatiei

• Protectia consumatorului si facturare

• Imbunatatirea si automatizarea infrastructurii

• Planificarea productiei din fabrici, a mentenantei si a perioadelor de incetare a productiei

• Managementul muncii si al activelor

• Stocare si securitate

• Sisteme de masurare

• Supervizarea emisiilor

• Comertul cu energie si managementul riscului

In conditiile cresterii pretului energiei, cresterea capitalului de investitii, incertitudinea reglementarilor, industria energetica a fost dominata in 2008 de provocari legate de schimbarile de clima. Companiile energetice trebuie sa faca fata unei game vaste de politici noi, tehnologii si initiative pornind de la resurse de energie regenerabila si pana la retele inteligente.

Roberta Bigliani, EMEA Research Director, va dezvalui top zece predictii ale Energy Insights in 2009 pentru industria europeana a utilitatilor. Pornind de la resursele de energie regenerabile si pana la retelele inteligente, Roberta se va concentra pe tendintele cheie si modul in care acestea vor afecta si determina procesele de business din industria utilitatilor si investitiile tehnologice in 2009.

Evenimentul IDC ICT in the Utilities & Energy Sectors 2008 reuneste experti din industria de profil realizand cadrul ideal pentru a discuta despre modul in care cele mai noi solutii tehnologice ajuta IT Directorii din aceste sectoare.

Conferinta IDC ICT in the Utilities & Energy Sectors ofera participantilor un continut de incredere si sfaturi din partea expertilor despre modul in care pot folosi tehnologia informatiei pentru a-si atinge targetul, pentru a cunoaste cele mai bune practice operationale si pentru a fi la zi cu ultimele solutii IT disponibile pe piata.

Evenimentul se adreseaza CIO, CEO, CTO, COO, Manageri IT, Directori IT, Directori Financiari, Directori de Achizitii, Strategi IT, din urmatoarele industrii: producatori de energie si gaz, transportatori de energie si gaz, distribuitori de energie si gaz, depozite de gaz, furnizori de apa calda si vapori, colectori, purificatori si distribuitori de apa, institutii legislative pentru reglementarea producerii si distributiei de electricitate si gaz.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *