Clarvision castiga popularitate

 

Compania EBS Romania a adaugat recent in portofoliul sau de clienti Clarvision 3 lideri ai pietei din Romania: compania EUROBODY, lider de piata in domeniul constructiei de caroserii pentru autovehicule comerciale, TITAN MAR – MARMOSIM, liderul national in domeniul exploatarii, prelucrarii si comercializarii rocilor ornamentale si AUTONET, lider pe piata romaneasca de piese auto.

“Motivul principal pentru care am optat pentru sistemul informatic Clarvision ERP a fost buna acoperire de catre sistem a segmentului de pregatire, lansare si urmarire a productiei, domeniul principal al companiei noastre. Au contat bineinteles caracteristicile tehnice performante, interfata utilizator ergonomica si placuta si mai ales portofoliul solid de clienti Clarvision cu care am luat legatura pentru referinte. Metodologia de implementare si mentenanta bine puse la punct, disponibilitatea companiei EBS Romania pentru dezvoltarea unui nou modul al sistemului specific pentru activitatea de service si garantii precum si flexibilitatea in stabilirea preturilor au fost atuu-urile importante care au inclinat balanta in favoarea sistemului Clarvision ERP” – Marius Calatoiu, IT Manager, Eurobody SRL.

Clarvision ERP are in prezent 25 de module pentru gestionarea intregii activitati a companiei, inregistreaza peste 700 de rapoarte si numara peste 130 de clienti, firme cu profil de productie.

EBS Romania si-a consolidat pozitia de furnizor de solutii software pe piata din Romania, prin sistemul Clarvision ERP si Clarvision Salarizare iar pe plan international prin dezvoltarea de aplicatii software la cerere si servicii de IT outsourcing.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Teodor Stolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *