Cisco a finalizat achizitia companiei DiviTech

Cisco a anuntat recent intentia de achizitionare a companiei daneze DiviTech A/S, lider in domeniul DSM (Digital Service Management – Administrarea serviciilor digitale). Solutia DSM DiviTech ofera furnizorilor de continut media, operatorilor de servicii prin cablu si difuzorilor de IPTV (Internet Protocol Television) o interfata intuitiva pentru crearea, modificarea si administrarea retelelor video.

Achizitionarea companiei DiviTech va contribui la imbunatatirea strategiei Cisco de furnizare de servicii video. Tehnologia DSM DiviTech include o aplicatie software care va permite furnizorilor de servicii sa centralizeze difuzarea de continut localizat – stiri regionale sau transmisii video si servicii la cerere – in contexte geografice specifice. Cisco intentioneaza sa integreze produsul DSM DiviTech cu binecunoscuta solutie Cisco ROSA de administrare a retelelor si a elementelor de retea (NEL), in vederea crearii unei platforme complete pentru toate nivelurile de administrare a comunicatiilor video digitale (element, retea si serviciu) intr-un produs modular unic.

„DiviTech asigura companiei Cisco o echipa constituita din cativa dintre cei mai talentati ingineri din domeniul DSM. Platforma DSM DiviTech va deveni un element de baza in mentinerea pozitiei de lider a companiei Cisco in domeniul instrumentelor si aplicatiilor de administrare de generatie urmatoare pentru retele video complexe,” a declarat Dean Rockwell, Vice President and General Manager, Digital Media, Service Provider Video Technology Group, Cisco.

Sursa: BDR Associates

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *