Certificari CISSP si SSCP de la Provision

Centrul de Training Provision, afiliat la (ISC)2 – organizeaza in perioada 18-22 Mai 2009 seminarul CISSP CBK Review. Puteti parcurge concepte de sisteme de securitate informationala, in vederea obtinerii unei certificari internationale CISSP.

Daca va inscrieti pana la data de 30 Aprilie veti beneficia de pretul de 1995 eur. Pentru inscrierile facute dupa aceasta data, pretul este de 2595 euro.

Certificarea CISSP (Certified Information Systems Security Profesional) este destinata profesionistilor in securitatea informatiei si confirma acumularea unui nivel ridicat de cunostinte in acest domeniu.

CISSP se adreseaza managerilor de securitate care aspira sau ocupa deja pozitia de CISO, CSO sau Senior Security Engineer.

Examenele CISSP si SSCP se pot da in Romania de doua ori pe an. Provision organizeaza prima sesiune de examinare din acest an pe data de 30 Mai 2009.

Provision IT & Security Training Center este singurul centru de training din Romania afiliat la (ISC)2.

(ISC)2 este un consortiu non-profit al liderilor industriei de securitate a informatiei a caror misiune este de a aduna si pune la dispozitie cel mai cuprinzator compendiu de sfaturi practice si informatii din domeniu, pentru crearea de standarde de training si acreditari in acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *