CERF 2008: D-Link vine cu Primul Hot Spot Wireless N

D-Link asigura la CERF, in acest an, infrastructura pentru acoperirea cu semnal wireless a intregului spatiu expozitional.

Echipamentele Wireless N utilizate prezinta performante ridicate in ceea ce priveste viteza si acoperirea, si oricine dispune de un receptor compatibil va putea testa la CERF capabilitatile noii tehnologii 802.11n.

“Produsele Wireless N de la D-Link reprezinta urmatoarea generatie de solutii wireless de mare viteza, oferind performante substantial imbunatatite, aplicatii mai rapide pentru trafic de date si raza de acoperire mai mare. Acesta este primul deployment la scara mare de Wireless N din tara noastra, si dorim ca aceasta manifestare de referinta din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor sa ilustreze modul in care echipamentele moderne faciliteaza accesul la informatii” – afirma Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania.

Pe langa acestea, D-Link va fi prezent la CERF vineri, 9 mai, la standul Computerbild, unde va interactiona cu vizitatorii, prin prezentari si demonstratii live.

Sursa: D-Link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *