CERF 2008: “Cel mai bun produs” si “Cel mai cool stand”

Inregistrarea voturilor vizitatorilor CERF in competitia “Vote for cool gadgets” a ajuns la final. Din cele 3800 de voturi procesate de echipa Stuff , 3120 s-au dovedit valide si au avut un cuvant greu de spus in hotararea clasamentului in cadrul competitiei organizate de publicatia Stuff in parteneriat cu Expotek.

12 produse si-au disputat statutul de “Cel mai bun produs” la categoria gadgets.

Cele 3120 de voturi valid inregistrate au plasat pe prima pozitie la categoria “Cel mai bun produs nou-gadgets”, notebook-ul DELL XPS 1330 RED (1175 de puncte) adus la CERF de compania Asesoft Distribution, pe a doua pozitie laptop-ul DELL Inspiron 1525 (1152 de puncte), prezent la standul CIT Grup si pe a treia pozitie ecranul LCD TV LG 6000 (1148 de puncte) lansat de catre compania LG Electronics. Compania Cit Grup din Timisoara se afla atat la prima participare CERF, cat si la prima participare in competitia “Vote for cool gadgets”.

Diferenta de puncte intre cele 12 produse este foarte mica, o caracteristica a voturilor echilibrate. Astfel, cel mai mare punctaj este de 1175 puncte, iar cel mai mic punctaj de 1005 puncte. In intervalul 1005 – 1175 situandu-se toate cele 12 produse.

La categoria “Cel mai bun produs nou-software”, vizitatorii CERF au pozitionat softul ESET NOD32 Antivirus (1150 de puncte) prezentat la standul Axel Soft IT Group pe prima pozitie, ESET Smart Security pe a doua pozitie (1103 de puncte) si ERP Soft 1-ERP prezentat la CERF de catre compania Cubiform Romania cu 1027 de puncte, pe a treia pozitie.

Categoria “Cel mai bun produs-hardware” a acordat prima pozitie produsului HDD 320 GB, Western Digital Extern Passport Essential 2,5” prezent la standul Asesoft Distribution cu 1229 de puncte. Celalalt produs nominalizat de Cit Grup pentru aceasta categoria, Workstation XW8000 s-a aflat la o foarte mica distanta de prima pozitie inregistrand 1161 de puncte.

Recunoasterea “Cel mai cool stand” revine companiei Panasonic cu 290 de puncte, pozitia a doua companiei Vodafone cu 220 de puncte, iar pozitia a treia este impartita de ESL Arena si Level cu acelasi numar de puncte: 140 de puncte. Este pentru prima oara cand in primele 3 pozitii se claseaza si un produs editorial.

In ceea ce priveste castigatoarele categoriei “Cea mai frumoasa hostess” primele 3 pozitii arata astfel: Marijan Voicu – stand Stuff, Iulia Niculescu – stand Stuff si Gina Maican – Ok IT Online.

Astfel, anul acesta vizitatorii CERF au fost mai mult decat incantati de prezenta notebook-urilor. Este interesant de observat daca in materie de tehnologie, notebook-urile se vor dovedi cele mai bine vandute produse ale anului 2008. Un alt aspect interesant l-a reprezentat initiativa companiei Simus Trading de a nominaliza in competitie produse ce se inscriu mai degraba pe linia accesoriilor de gadgeturi. In acest sens, echipa Stuff va lua in considerare, in masura in care si profilul companiilor expozante CERF o vor permite, ca la editia de anul urmator sa includa inca o categorie la sectiunea “Cel mai bun produs nou”: accesorii gadget. La sectiunea “Cel mai cool stand” , pana la finalizarea competitiei, votantii au oscilat intre a acorda prima pozitie catre Panasonic, Vodafone, ESL Arena sau Level.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *