Cele mai noi placi video Sapphire si in Romania

 

Gamerii si graficienii romani vor fi incintati sa afle ca Aline va aduce in curand pe piata locala cele mai noi si mai performante placi video ale SAPPHIRE, inclusiv noile serii dedicate continutului de inalta definitie (HD).

 

SAPPHIRE este cunoscut la nivel mondial ca cel mai mare producator de placi video care au la baza tehnologia avansata ATI, oferind solutii grafice complete, atat high-end, cat si entry-level.

 

De asemenea, SAPPHIRE este unul dintre liderii pe segmentul cardurilor grafice high-end, “create” pentru cei mai exigenti producatori de echipament original (OEM). Majoritatea clientilor SAPPHIRE pe segmentul OEM se claseaza printre primii zece in industria de profil.

 

Toate noile placi grafice SAPPHIRE sunt certificate Microsoft Windows Vista™ si ruleaza solutia ATI Catalyst™ Software Suite, asigurandu-le clientilor cel mai facil acces la update-uri menite sa sporeasca performantele, stabilitatea, dar, mai ales, varietatea functiilor oferite.

 

ALINE DISTRIBUTION GRUP distribuie componente, produse software si accesorii pentru piata IT.

 

ALINE DISTRIBUTION GRUP este distribuitorul unor companii multinationale ca: MSI , Samsung Pleomax, ViewSonic, Raidmax, Kingmax, ECS EliteGRUP, PowerColor, Targus, AEG, LaCie, PQI sau BitDefender.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Maiorescu Titu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *