Cel mai usor laptop de 14 inch din lume, acum si in Romania

panasonic-toughbookMediafun este primul magazin online care introduce in oferta sa de notebook-uri noul model business Panasonic Toughbook Executive CF-F8. Destinat in principal managerilor, Toughbook CF-F8 este cel mai usor laptop cu ecran de 14,1 inch, echipat cu modem UMTS/HSPA 7.2Mbps si unitate optica interna si include ultimele tehnologii IntelA CentrinoA vPro si procesor IntelA CoreTM 2 Duo.

Pentru ca este dedicat persoanelor active, Panasonic a dotat modelul CF-F8 cu acumulatori si sisteme de management al energiei eficiente care ii permit sa va ofere o autonomie ridicata, de aproximativ 6 ore, in functie de specificatiile de utilizare, totul integrat intr-o carcasa de magneziu la o greutate de numai 1,660kg. De asemenea, mânerul inovativ cu care este prevazut acest model contribuie la experienta placuta de utilizare si mobilitatea ridicata.

Platforma IntelA CentrinoA cu vProTM si procesor IntelA CoreTM 2 Duo SP9300 la 2,26 GHz, memorie RAM de 3 GB si placa grafica Mobile IntelA® GS45 Express cu IntelA® Active Management versiunea 4.0, acestea sunt specificatiile tehnice de ultima ora ale laptopului Panasonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *