Cel mai mic proiector BenQ

gp1_palmCompania BenQ are de gand sa lanseze primul mini-proiector bazat pe tehnologia LED, BenQ Joybee GP1. Dimensiunile sale sunt utra-compacte – 640 grame, mobilitatea, flexibilitatea si libertatea de miscare pe care o ofera utilizatorilor, recomanda proiectorul Joybee drept alegerea ideala pentru persoanele care se afla in permanenta miscare.

 

Avand dimensiuni foarte reduse – 136 x 120 x 54 mm si tehnologia de proiectare DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments, elegantul mini-proiector Joybee GP1 este partenerul compatibil pentru toti utilizatorii care realizeaza prezentari in sali de conferinta mici sau medii, dar si pentru vizionarea filmelor sau proiectarea jocurilor preferate.

 

Imaginile, fisierele video si audio, documentele electronice pot fi cu usurinta redate gratie interfetei USB de care beneficiaza BenQ Joybee GP1.

 

Joybee GP1 este capabil sa proiecteze imagini la o rezolutie de 858 x 600, cu un contrast impresionant de 2000:1 si cu o luminozitate de 100 ANSI lumeni, in timp ce imaginea proiectiei poate avea o diagonala de pana la 2 metri. In plus, noul proiector bazat pe tehnologia LED beneficiaza de o durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore.

 

Modelul BenQ Joybee GP1 va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii martie la pretul de vanzare de 1.995 lei (TVA inclus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *