Cea de-a 7a editie a International Broadband Communications Conference

 

Compania Events anunta desfasurarea celei de-a saptea editii a International Broadband Communication Conference (IBCC), eveniment ce debuteaza pe 28 octombrie, la ora 10.00, in incinta hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel, in sala Iridium Grand Ballroom.

Conferinta, care poarta in acest an numele de „Mixing The Channels”, este organizata sub patronajul traditional al Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor si se desfasoara in perioada 28 – 30 octombrie 2008.

Mixing The Channels are ca subiect central legatura dintre comunicatiile de banda larga, continutul digital si modelele de business in care acest tip de continut sa fie suportat de publicitate. „Marketingul de masa este cu siguranta cel mai important propulsor atat in domeniul tehnologiei informatiei, cat si in industria comunicarii.

Chiar daca a fost considerat a fi pe undeva mai putin important decat marketingul corporatist si cel guvernamental, companiile care au mizat pe marketingul de masa sunt cele ce inregistreaza astazi cea mai rapida crestere. A intelege cum sa profiti de aceasta piata in continua dezvoltare pare sa se reduca la un lucru extrem de simplu: consumatorul isi doreste acces rapid si calitativ la continut gratuit. Cum si pe ce cale trebuie acest continut livrat utilizatorului final urmarim sa aflam la editia IBCC din acest an” spune Varujan Pambuccian, Presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor.

Printre prezentarile care figureaza pe agenda „Mixing the Channels” se numara ‘WiMAX as an engine of growth’ sustinuta de Valerie Layan, Vicepresident Business Strategy, Alcatel-Lucent, WiMAX Product Group, „Oportunitati WiMax: perspectiva Orange Romania”, sustinuta de Dorin Odiaţiu, Wholesale, International & Regulatory Affairs Director Orange Romania si ‘The new internet experience’, sustinuta de Sean M. Maloney, Executive Vice President, Chief Sales and Marketing Officer, Intel Corporation. Pentru informatii suplimentare si agenda conferintei, va rugam sa accesati site-ul evenimentului, www.broadbandconferences.ro .

 

La sapte ani de la data cand a intrat in peisajul evenimentelor de gen, International Broadband Communication Conference este acum un punct de referinta pentru industrie, numarandu-se printre cele mai importante evenimente anuale IT&C din Romania.

Succesul initiativei Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor a Camerei Deputatilor a fost dovedit de impactul editiilor anterioare: „3G Readiness 2002” a inregistrat peste 150 de companii participante, „Regional Communications Forum 2003” – peste 400 . In 2004, ‘Local Loop Technologies” a starnit interesul a peste 500 de companii din domeniul IT&C, pentru ca, in 2005, la conferinta “New Generation Broadband Technologies 2005” numarul acestora sa creasca la aproape 600. Editia de acum doi ani, “Metropolitan Area Networks”, a beneficiat de peste 700 de participanti.

Printre numele sonore care ne-au onorat cu prezenta la editiile anterioare se numara: Margaret Rice-Jones, Vicepresedinte EMEA Motorola, in 2002, Prof. Dr. Maurizio Decina, membru al Consiliului de Administratie Italtel in 2003, si Steve Balmer, Vicepresedinte Microsoft, in 2004. Seria de conferinte IBCC a inregistrat numeroase premiere, cum ar fi cea de acum doi ani – anuntarea si lansarea proiectului Net City de catre primarul Capitalei, Adriean Videanu, si este in continuare o platforma pefecta business-to-business, asa cum demonstrat-o numeroasele parteneriate incheiate in anii trecuti.

Si in acest an, sunt asteptatii sa participe la eveniment peste 400 de reprezentanti ai operatorilor de telecomunicatii, producatori de echipament, dezvoltatori de software, precum si reprezentanti ai institutiilor financiare.

 

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *