Ce imbunatatiri aduce noua versiune Safari 4

Safari-4-Soft.roApple a lansat Safari 4, noua versiune a browserului web pentru utilizatorii OS X si Windows. Imediat ce va fi lansata actualizarea OS X 10.6, noul browser va putea fi folosit si cu Snow Leopard.

Noua versiune aduce o imbunatatire a vitezei, prin folosirea tehnologiei Nitro Javascript. Bertrand Serlet, vicepresedinte senior al departamentului software Apple, sustine ca Safari 4 poate executa JavaScript-ul de opt ori mai repede decat Internet Explorer 8 si de patru ori mai repede decat Firefox 3.

Printre alte imbunatatiri: caracteristica Top Sites care ofera utilizatorilor preview vizual al celor mai vizitate site-uri, Full History Search pentru a gasi usor titlurile, adresele web si textele celor mai recente pagini vizitate si interfata grafica Cover Flow. De asemenea, aceast update include suport HTML 5 pentru tehnologiile offline si suport pentru efectele CSS avansate.

Safari ruleaza pe OS X 10.4.11 sau versiuni aparute mai tarziu si necesita Security Update 2009-002 pentru a rula corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *