Camcorder-ul cu cea mai buna compresie software

Samsung Electronics a dezvaluit camcorder-ul compact digital MX20 ce dispune de tehnologia de compresie H.260, asigurand timpi de inregistrare mari. Noul MX20 este un camcorder ideal pentru pasionatii de tehnologie, oferindu-le conectivitate prin Internet si dispozitivele multimedia.

“MX20 este conceput pentru utilizatorii activi ce vor sa pastreze cat mai multe momente frumoase ca apoi sa le impartaseasca pe dispozitive multimedia si Internet,” au precizat reprezentanții Samsung. “Astfel, cu tehnologia avansata Samsung imbunatatita, consumatorii se pot bucura de mediul lor digital intr-un mod util si distractiv.”

Samsung NT-MX20 optimizeaza calitatea video cu un senzor CCD cu rezolutie de 680.000 pixeli. Noul model dispune de lentilele renumite Schneider cu zoom optic de 34x si de tehnologia de reducere a zgomotului (3-D Noise Reduction) pentru realizarea unei imagini video performante.

MX20 contine stabilizatorul de imagine Samsung Hyper Digital Image Stabilization ce asigura claritate filmelor. Stabilizatorul reduce efectul de blur iar tehnologia Face Detection detecteaza automat pana la cinci chipuri si ajutseaza focalizarea pentru a avea o compozitie mai buna.

Modelul MX20 este echipat cu functionalitati de top, toate cuprinse intr-un aparat compact si stilizat. Camera video detine cea mai longeviva baterie din clasa sa, cu durata de viata de pana la trei ore, si un hand grip rotativ ce ofera posibilitatea de a manui camera confortabil in timpul filmarilor din unghiuri incomode. Dispune de asemenea de un ecran LCD avansat de 2,7 inchi ce ii ajuta pe utilizatori sa incadreze subiectii si sa vizualizeze materialul filmat chiar si sub lumina puternica a soarelui.

Meniul lui MX20 cuprinde si modurile iCheck si iScene. iCheck permite utilizatorului sa verifice viata bateriei si capacitatea memoriei fara a deschide aparatul, in timp ce cu iSense utilizatorii pot selecta pana la 10 moduri automate pentru a capta cel mai bun material, indiferent de mediul in care se afla. De asemenea, camera video are integrat un slot pentru cardul de memorie pentru formatele SD/SDHC si MMC+ (pana la 32GB).

MX20 dispune de un mod de filmare ce permite utilizatorilor sa selecteze rezolutia si formatul ideale pentru incarcarea continuturilor pe YouTube sau pe dispozitivele multimedia. Selectand modul Web & Mobile, rezolutia camcorder-ului este ajustata automat la 640×480 (H.264 / AAC / MP4) si optimizata pentru utilizare pe Internet. Spre deosebire de alte camcordere, utilizatorii pot transfera filmul si il pot reda pe playere MP3 si PMP-uri ce dispun de tehnologia H.264. Astfel nu mai este nevoie de decodare pentru vizionare.

Samsung MX20 va fi disponibil in culorile negru, alb, rosu si albastru.

Sursa: Samsung ( www.samsung.com )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *