BitDefender Security for Mail Servers, bun la antispam

Aplicatia software BitDefender Security for Mail Servers a luat certificarea GOLD la primul test comparativ antispam desfasurat live de publicatia independenta Virus Bulletin.

“VB Spam Gold” a fost distinctia oferita dupa testarea produsului pe platforma SuSE10Linux, ca extensie a Postfix Mail Transfer Agent (MTA).

BitDefender Security for Mail Servers are cea mai scazuta rata de rezultate fals-pozitive fata de alte produse de securitate participante la test.

Virus Bulletin a comparat sase produse antispam diferite, recurgand la mai multe serii de teste. Acestea au urmarit atat rata de spam detectata, cat si rezultatele fals-pozitive identificate de produsele antispam.

Fiecare test a constat in analizarea unui numar de 1.677 emailuri legitime si 24.320 mesaje nesolicitate. Distinctia „VB Spam Gold” a fost oferita produselor a caror rata de detectie a spamului a fost mai mare de 77,02%, rata de raspunsuri fals-pozitive trebuind sa se incadreze sub 5,68%. Ratele obtinute de BitDefender Security for Mail Servers au fost mult mai bune decat standardele Virus Bulletin: 84,20% pentru detectia spamului si 1,49% pentru raspunsurile fals-pozitive.

Produsul BitDefender Security for Mail Servers este destinat serverelor de mail care ruleaza pe platformele Windows sau UNIX, asigurand un trafic de mail sigur datorita tehnologiilor pe care le reuneste: antivirus, antispyware, antispam, antiphishing, filtrare pe baza de continut si fisiere anexate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *