BIT Software va participa la eLiberatica 2008

BIT Software va participa in calitate de partener la eLiberatica 2008, eveniment care va avea loc in 30 si 31 mai 2008, la World Trade Plaza, din incinta World Trade Center, Bucuresti.

Sustinator activ al modelului open source, BIT Software participa si la a doua editie a conferintei eLiberatica, unde va prezenta solutia SocrateOpen, powered by Compiere – sistem integrat ERP&CRM open source.

Remus Cazacu, Director General al companiei BIT Software va vorbi in prima zi a conferintei despre: Open-source in spatiul aplicatiilor de business; De ce se orienteaza o firma producatoare de solutii comerciale spre open-source?; Care este gradul de adoptie al aplicatiilor de business open source in Romania?; Cine este SocrateOpen powered by Compiere dupa doi ani de la lansare?; Caracteristici, inovatie, diferentiatori SocrateOpen&Compiere fata de sisteme ERP comerciale; Poate fi modelul open source un model de succes?

eLiberatica este la cea de a doua editie, reunind si in acest an oameni de afaceri, lideri ai comunitatilor open-source si specialisti din toata lumea, pentru a discuta cele mai fierbinti subiecte legate de tehnologiile libere si deschise.

BIT Software dezvolta, furnizeaza si implementeaza sisteme integrate de gestiune a intreprinderii. Este printre primele companii din Romania care a dezvoltat un ERP – cunoscut sub numele de Socrate+, implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania, cu peste 5000 de utilizatori. Este prima companie care a lansat un sistem integrat ERP/CRM open source in Romania – SocrateOpen, sustinut prin servicii de implementare si suport tehnic.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *