BenQ E1050t da tonul pe segmentul camerelor foto digitale cu ecran tactil

 

Interfata sensibila la atingere permite rularea principalelor functii ale camerei prin simpla atingere pe suprafata ecranului LCD.

BenQ lanseaza astazi cel mai nou model de camera foto – E1050t cu rezolutie de 10 megapixeli, zoom optic 3x si ecran LCD tactil cu diagonala de 3 inci (7,62 cm).

Interfata tactila a camerei le permite utilizatorilor rularea principalelor functii direct de pe ecranul LCD: o usoara atingere cu varful degetului pe ecran declanseaza fotografierea, in timp ce incercuirea unui obiect conduce la cresterea zoom-ului, iar glisarea degetului pe ecran poate controla derularea unui clip video sau navigarea printre fotografii.

Modelul ofera functia Auto Focus Assist, afisarea imaginilor pe ecran in format 16:9, filmare de noapte si 29 de moduri presetate de fotografiere, totul pentru obtinerea de fotografii vibrante, la inalta rezolutie.

Apasati, incercuiti sau glisati – pentru fotografiere si editare foto usoare

Modelul BenQ E1050t elimina nevoia unei interfete complicate cu multe butoane in favoarea unor meniuri tactile ce functioneaza pe baza de atingere. Utilizand modul de functionare al celor mai moderne echipamente electronice de pe piata, E1050t permite utilizatorilor sa surprinda si sa vizioneze fotografii prin intermediul a trei functii intuitive: „Tap to Shoot”, „Circle to Zoom” si „Swipe to Browse.”

Functia „Tap to Shoot”

Functia le permite utilizatorilor sa fotografieze un obiect printr-o simpla si usoara apasare pe ecranul LCD. In plus, functia face posibila urmarirea unui subiect aflat in miscare prin miscarea cadranului de focus in interiorul ecranului si eliberarea acestuia, rezultatul fiind surprinderea instantanee a imaginii.

Functia „Circle to Zoom”

Pentru a mari o anumita portiune a imaginii se poate incercui cu degetul acea portiune pentru a obtine un efect instantaneu de zoom digital 12x. Mai mult, prin utilizarea functiei de crop, imaginea marita se poate salva ca imagine separata.

Functia „Swipe to browse”

Redarea secventelor video sau a fotografiilor nu mai reprezinta o problema, gratie functiilor ingenioase incorporate de E1050t. Printre acestea, se numara capacitatea interfetei tactile de a recunoaste o miscare de glisare pe ecran si de a o corela cu navigarea in interiorul unui fisier video sau intre fotografii. In timp ce vizualizeaza imaginile, utilizatorul poate glisa cu degetul pe ecran spre stanga sau spre dreapta pentru a avansa la urmatoarea imagine sau a se intoarce la imaginea precedenta.

In timpul rularii de continut video sau audio, utilizatorul poate apasa usor pe bara de defilare a fisierului pentru a declansa derularea inainte sau inapoi a continutului, eliminand astfel nevoia de a relua rularea unui fisier pentru descoperirea unui anumit sunet sau a unei imagini. O puternica functie de adnotare permite salvarea si atasarea in timp real a notitelor la fisierele de imagine.

Pe langa noua interfata tactila, E1050t le ofera fotografilor o intreaga serie de functii inteligente. Stabilizatorul de imagine ajuta la surprinderea cu claritate a imaginilor in timp ce fotograful se afla in miscare. E1050 incorporeaza o functie de eliminare a efectului de ochi rosii din fotografiile surprinse la rezolutie full-HD si in format de 16:9 al imaginii.

Modelul E1050t ofera, de asemenea, 29 de moduri presetate de fotografiere, fiecare personalizat pentru un anumit tip de fotografiere, de la modul de noapte pana la cel dedicat surprinderii de imagini superbe chiar si in conditii reduse de vizibilitate.

Modelul este disponibil incepand cu luna noiembrie la partenerii BenQ, la pretul de 449 lei.

 

 

Sursa: www.benq.ro

Autor: Daniel Coposu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *