Beia Consult International participa la CERF 2008 cu noutati in domeniul telecomunicatiilor

Beia Consult International – Siemens System Partner participa pentru al saselea an consecutiv la cel mai mare forum IT&C din Romania, Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii CERF 2007, a XVII-a editie si organizeaza o conferinta de presa pentru a anunta noutatile din domeniul comunicatiilor.

Beia lanseaza noi game de centrale Siemens HiPath OpenOffice, softswitch Siemens HiPath 8000, solutii de convergenta fix-mobil Siemens HiPath OpenScape Video, solutii unificate de securitate, alarmare, supraveghere, anti-efractie, incendiu, control acces Siemens, solutii de contact center integrate cu CRM si in premiera mondiala TTS (text to speech) in limba romana.

HiPath OpenOffice ME apartine portofoliului premiat al solutiilor Open Communications de la Siemens. Datorita integrarii perfecte sistemul poate elimina frustrantele bariere fizice si tehnologice din calea comunicatiilor eficiente. Angajatii firmei pot raspunde la apelurile telefonice critice imediat, pot redirectiona apeluri catre un coleg disponibil sau pot inregistra apeluri in timpul conversatiei.

HiPath OpenOffice ME incorporeaza eficient comunicatiile prin sistemul de mailbox unic. In plus, fiecare poate avea acces la caracteristici de imbunatatire a productivitatii cum ar fi conferinta, liste favorite si status de prezenta care usureaza comunicarea si colaborarea.

Pentru contact-center sunt prezentate solutii complete incepand de la telefoane special concepute pentru activitati de call-center, casti profesionale DASAN, sisteme de inregistrare voce, video si desktop pana la aplicatii Voxtron integrate cu Microsoft CRM si TTS (text to speech) in limba romana.

„Am decis sa implementam vocea romana din doua motive principale – primul: o voce romana TTS de inalta calitate nu s-a mai realizat pana acum, si al doilea: limba romana nu este una usoara de redat, iar noi apreciem acest lucru. Este o voce feminina romana practic imposibil de distins fata de o voce naturala. Noua voce virtuala va fi de un interes deosebit pentru designerii de sisteme de telecomunicatii si pentru producatorii de hardware si software care intentioneaza sa se extinda pe piata din Romania sau cea din Moldova” – afirma directorul companiei Beia Consult International, Dl. Ing. George Suciu.

Sunt prezentate de asemenea solutiile de procesare media profesionale Dialogic cu aplicatii de fax-server iXware integrat cu mesagerie unificata in platforma Microsoft Exchange/UC/OCS, solutii IMS (IP Multimedia Subsystem), Media Gateway, Fax over IP, voice-mail, IVR, NGN (Next Generation Network) si SCADA Keymile.

Noutatile in domeniul cablarilor structurate sunt reprezentate de noile produse FMT keystone module, patch-panel si interfatare cu alte sisteme de conectica. Pentru sisteme de transmisiune si multiplexare prin cupru si fibra optica sunt lansate noi versiuni ale produselor Keymile. De asemenea pentru solutiile de conectare in zone fara acoperire radio si cablu sunt prezentate solutii de conectare prin satelit Hughes.

Beia Consult International – Siemens System Partner – este o companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, care este activa pe piata de centrale telefonice in Romania inca din anul 1991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *