Bank of America adopta Firefox

Cea mai mare banca din Statele Unite a ignorat, pana de curand, cel de-al doilea cel mai cunoscut browser. Networkworld.com a precizat recent ca Firefox nu se numara printre „browser-ele suportate” de site-ul Bank of America, desi Firefox acopera acum 20 de procente din piata de browsing.

Desigur, Firefox, care a fost lansat in 2004 si recent a stabilit un record Guiness pentru download-urile realizate pe parcursul a 24 de ore, este functional si in cazul site-ului amintit, dar neoficial. Problema a iesit la iveala cand un client a contactat banca pentru problemele pe care le avea in accesarea site-ului, utilizand Safari. „Va rog doar sa nu imi spuneti sa folosesc, in schimb, Firefox”, ar fi spus el. Dar cei de la suport au spus ca aceasta nu ar fi o problema.

„Va rugam sa luati in seama faptul ca Bank of America nu ofera suport pentru Firefox”, ar fi fost raspunsul pe care l-a primit clientul.

La intrebarea referitoare la motivul pentru care site-ul celei mai importante banci nu agreeaza cel de-al doilea browser din lume, care are 180 de milioane de utilizatori, un purtator de cuvant a declarat pentru Networkworld.com ca „am demarat procedurile necesare pentru a oferi suport oficial pentru o versiune a browser-ului, inclusiv teste de functionalitate.

„In conditiile in care utilizarea browser-elor Firefox a crescut odata cu baza de clienti, vom oferi suport complet pentru versiunea 2.x, in viitorul apropiat”, a spus purtatorul de cuvant Tara Burke.

Sursa: CNET News ( www.cnet.com )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *