Ager Business Tech distribuie softurile Kaspersky Lab Romania

Compania de distributie a solutiilor software, Ager Business Tech impreuna cu Kaspersky Lab Romania anunta incheierea parteneriatului pentru distributia solutiilor de securitate destinate segmentului business.

In urma acordului Ager va comercializa in Romania noua gama de produse Kaspersky pentru organizatii publice si companii private.

Potrivit noului acord, Ager Business Tech devine partener principal al Kaspersky Lab si va comercializa soluțiile de business dezvoltate de Kaspersky adresandu-se sectorului privat, dar mai ales sectorului public, pe teritoriile Romaniei si Bulgariei.

„Suntem in plin proces de reconfigurare a canalelor de distribuție pentru solutiile Kaspersky Lab dedicate companiilor și organizațiilor publice”, spune Teodor Cimpoeșu, Director General Kaspersky Lab Romania. „Unul dintre obiectivele principale este o mai buna prezența pe aceasta zona și dezvoltarea parteneriatului cu Ager vine sa susțina acest obiectiv”, se arata In comunicatul de presa al companiei Ager BT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *