Adobe Romania se extinde

Adobe Systems Romania, principalul producator de software pentru managementul continutului digital, intentioneaza sa angajeze, pana la finele anului, aproximativ 40 de specialisti IT, atat de nivel junior, cat si la nivelul celor cu experienta.

 

Recrutarile au in vedere extinderea personalului Adobe Systems Romania, pentru a sustine strategia companiei, si se vor realiza pentru pozitii deschise in echipele curente sau pentru a crea echipe noi.

 

Printre pozitiile pentru care se fac angajari se numara: Junior International Engineer – Globalization Team, Junior Software Developer – Web Infrastructure Team, Software Development Manager – Adobe Saas Infrastructure, Senior Software Developer – Web Infrastructure Team, Senior Web Developer – Adobe Saas Infrastructure, Security Research Engineer – Adobe Secure Software Engineering Team. Potrivit oficialului Adobe Romania, fluctuatia de personal din cadrul companiei tinde catre zero.

 

Adobe Systems Romania are in prezent 107 angajati, la care se adauga sase interni, in cadrul programului Graduate Diploma Program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *