Adobe face din nou angajari in Romania

Adobe Systems Romania, subsidiara locala a celui mai mare producator de aplicatii de design grafic, a angajat 20 de persoane de la inceputul acestui an, ajungand la 110 salariati, si are in plan sa recruteze inca 30 de oameni pana la finele lui 2009.

Planul de angajari va continua si in 2010, cand centrul de dezvoltare software Adobe din Romania va creste cu inca 50-60 de angajati, a declarat Digby Horner, vicepresedintele companiei pentru piete emergente.

“Problema este ca nu prea gasim oamenii pe care ii dorim, pentru ca avem un standard inalt. Chiar am inceput sa aducem in Romania persoane care au plecat in strainatate”, a adaugat Alexandru Costin, directorul general al Adobe Romania.

Adobe si-a deschis reprezentanta din Romania in 2006, atunci cand a preluat compania InterAKT Online, fondata de Alexandru Costin si Bogdan Ripa.

Angajatii Adobe din Romania au dezvoltat module importante din framework-ul pentru aplicatii web Adobe Flex, precum si o parte a noii versiuni a playerului Flash.

Horner a mai precizat ca Europa de Est genereaza 10-12% din veniturile Adobe obtinute in afara Statelor Unite, care reprezinta 60% din total.

Adobe anuntase anul trecut ca intentioneaza sa deschida un centru de suport tehnic, plan care nu a fost anulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *