Adobe extinde parteneriatul cu SumTotal

 

Integrarea cu Acrobat Connect Pro le permite utilizatorilor SumTotal accesul pentru a lansa si a realiza managementul intalnirilor prin Acrobat Connect Pro in cadrul platformei TotalLMS SumTotal® Systems, Inc., liderul de piata si furnizorul global de solutii de dezvoltare a talentelor/aptitudinilor, a anuntat astazi stransa integrare intre Sistemul de management al invatarii de la SumTotal, lider in industrie, si Adobe® Acrobat® Connect™ Pro, solutia de eLearning si Web Conferencing a companiei.

Datorita acestei integrari, clientii SumTotal vor putea sa lanseze si sa realizeze managementul claselor de tip „Connect Pro Virtual Classrooms” din interiorul platformei TotalLMS™, profitand de workflow-urile si interfata unica oferite, pentru managementul tuturor initiativelor de invatare sau instruire. Webinar-ul din data de 12 noiembrie a fost gandit pentru a oferi mai multe detalii in ceea ce priveste integrarea SumTotal si Adobe si utilizarea scenariilor de caz.

„Suntem entuziasmati deoarece acum putem oferi administratorilor HR beneficiile unui mediu de clasa de curs virtuala, ca mijloc de furnizare online de continut de instruire, continut destinat studentilor sau elevilor” a declarat Ray Villareal, Senior Vice President, Field Operations. „Eforturile noastre combinate cu cele din partea Adobe le permit cumparatorilor nostri sa achizitioneze un singur sistem de invatare complet, cu scopul de a face procesul de creare, furnizare si urmarire a istoricului in eLearning mai eficient, intr-o locatie centralizata”.

TotalLMS combina functionalitatea de top cu configuratia simpla, pentru a putea administra o mare varietate de activitati de invatare, atat pentru audienta interna, cat si pentru cea externa. Platforma ofera o administrare a activitatilor de invatare, a organizatiilor de utilizatori, a comertului electronic, raportarii si standardizarii, toate la un nivel mai usor, ca si o flexibilitate unica datorata arhitecturii „Open Activity Architecture”. TotalLMS este, de asemenea, platforma pentru capturarea si managementul invatarii de tip „informal”, permitandu-le utilizatorilor sa colaboreze si sa patrunda in comunitatile de experti, datorita tehnologiilor Web 2.0 utilizate. Dintre noile caracteristici care se remarca acum datorita integrarii imbunatatite cu Adobe Connect Pro, pot fi enumerate urmatoarele:

Utilizatorii pot sa se inregistreze si sa lanseze intalniri de tip „Adobe Connect Pro Meetings” de pe platforma TotalLMS a SumTotal, in aceeasi maniera in care lanseaza un curs Web SumTotal

Exista un singur „sign-on” de la TotalLMS in Connect Pro Meeting, pentru un workflow usurat

Administratorii de instruire continua sa lucreze intr-un singur mediu familiar, prin crearea intalnirilor Connect Pro Meetings direct din TotalLMS

In cazul programarii intalnirilor Connect Pro Meetings care se repeta, se trimit notificari de tip „reminder”

Se pot specifica cerintele mediului de instruire pentru intalnirile Connect Pro Meetings, cum ar fi numarul maxim de participanti, auto-inregistrarea, listele de asteptare, detaliile legate de instuctor, precum si multe altele

Se pot utiliza rapoartele TotalLMS pentru a vedea detaliile referitoare la prezenta cursantilor in cadrul intalnirilor Connect Pro Meetings

Se marcheaza cu „terminat” sau „neterminat” cursul sau intalnirea sau inregistrarea respectiva

Intalnirile Connect Pro Meetings pot fi inregistrate si apoi oferite ca disponibile la inregistrarea pentru activitatile de invatare in SumTotal.

„Suntem incantati sa ne extindem parteneriatul cu SumTotal, pentru a le oferi clientilor nostri o solutie unica, integrata, de clase virtuale, care este totodata completa si usor de utilizat, la un cost redus de achizitie” a afirmat Arun Anantharaman, Vice President, Connect Pro, din departamentul Productivity Business Unit de la Adobe. “Solutia noastra combinata le permite organizatiilor sa le furnizeze cursantilor experiente antrenante, simultan cu urmarirea eficientei initiativelor eLearning ale lor.”

 

 

 

Sursa: www.romsym.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *