ABBYY software lanseaza FineReader Engine for Mac

ABBYY, lider in software pentru recunoasterea documentelor, captura datelor si tehnologii lingvistice, a anuntat lansarea kit-ului de dezvoltare software (SDK) FineReader Engine 8.0 for Mac, proiectat special pentru dezvoltatori lucrand cu platforma Mac OS® X.

ABBYY FineReader Engine 8.0 for Mac ofera o unealta puternica si flexibila pentru integrarea functiilor de recunoastere optica a caracterelor (OCR), recunoasterea codurilor de bare si conversie PDF in aplicatii ruland pe Mac OS X. Cu noul SDK, dezvoltatorii de software care lucreaza in medii Macintosh® pot beneficia de avantajele tehnologiei OCR ABBYY care a fost licentiata catre multi furnizori importanti de software si hardware incluzand Canon, DICOM/Kofax, EMC/Captiva, Microsoft, Microtek, NewSoft, Notable Solutions, Samsung Electronics si multi altii. Aceasta versiune a ABBYY SDK ofera suport nativ pentru computere Mac bazate atat pe Intel cat si pe PowerPC.

“Am observat o cerere crescanda in software compatibil Mac, inclusiv cerere pentru aplicatii cu functii OCR si de conversie a documentelor”, a explicat Andrey Isaev, Director of Technology Products Department, ABBYY. ” Acum suntem incantati sa putem oferi dezvoltatorilor noul SDK, nu doar o unealta de dezvoltare puternica si usor de integrat, dar si cel mai exact motor OCR dezvoltat pentru platforma Mac.”

ABBYY FineReader Engine for Mac ofera o gama larga de functii de recunoastere a documentelor pentru integrare intr-o varietate de aplicatii precum procesoare de text, scanare, arhivare, cautare, managementul documentelor si informatiilor, si multe altele.

Produsul ABBYY FineReader, precum si celelalte produse ABBYY sunt disponibile prin intermediul Simple IT.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *