A aparut GFI LAN guard

gfi-lan-guardProdusul GFI LAN guard permite administratorilor sa scaneze, detecteze si rectifice vulnerabilitatile in reteaua lor si sa o securizeze cu minimum de efort. In ultima versiune, au fost realizate functionalitati extinse pentru utilizatori, putand a fi realizat mai bine managementul si instalarea patch-urilor, luand o imagine de ansamblu asupra securitatii propriei retele.

Functiile de auditare ale GFI LANguard informeaza administratorii asupra a ce e nevoie sa stie despre reteaua proprie, primind informatii asupra urmatoarelor dispozitive hardware cum ar fi: memorii, procesoare, adaptoare video, detalii asupra placilor de baza, imprimantelor si multe altele. Folosind comparatii de baza, ei pot sti daca a fost adus / scos un anumit dispozitiv hardware de la ultima scanare. In versiunea 9, rapoartele executive sunt disponibile direct din interiorul GFI LAN guard.

In noua versiune a GFI LAN guard, se extinde capabilitatea scanarii produselor, acum fiind posibil identificarea si raportarea instalarilor de software neautorizat. e.g. programe peer-to-peer. Administratorul poate sa configureze GFI LANguard, sa dezinstaleze automat aceste programe atunci cand le intalneste in retea.

GFI este principalul dezvoltator si furnizor de solutii ce se adreseaza administratorilor de retea, oferindu-le posibilitatea securizarii propriilor retele, aceasta incluzand securizarea adreselor de mail, mesajelor s.a.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Monica Gabor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *