1si1 – Web Hosting de calitate

Din categoria, “ce am mai vazut noi pe net”, azi va prezentam un site cu specific IT & C.

Compania 1si1 Professional Web Hosting SRL va pune la dispozitie site-ul – www.1si1.ro, un site de Web Hosting, destul de util pentru persoanele care vor sa-si dezvolte o afacere. La aceasta adresa gasiti o ofertă detaliata in tot ceea ce priveste: gazduirea web, inregistrarea de domenii sau servere dedicate, practic tot ceea ce tine de prezenta pe web.

Site-ul www.1si1.ro prezinta oferta serviciilor 1si1 Professional WebHosting, si se adreseaza atat marilor corporatii, intreprinderilor mici si mijlocii, instutiilor publice cat si persoanelor fizice si organizatiilor de orice tip.

“1si1 Professional WebHosting se bucura sa intampine clientii cu servicii de calitate, promitand o interfata accesibila care sa reflecte identitatea vizuala a brandului 1si1 ”, a declarat pentru soft.ro, General Manager – 1si1 Professional WebHosting.

Site-ul ne-a lasat o impresie placuta. In plus, acesta beneficiaza de o interfata intuitiva si usor de folosit, chiar si pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu domeniul IT.

Sursa: 1si1 Professional WebHosting ( www.1si1.ro ) – Stiri IT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *