1 licenta valabila pentru 3 calculatoare

 

Incepand cu data de 1 noiembrie 2008 magazinul on-line www.AZsoft .ro va ofera un pret promotional pentru Microsoft Office 2007 Acasa si pentru scoala – 1 licenta valabila pentru 3 calculatoare.

 Microsoft Office Acasa si pentru scoala a fost creeat pentru utilizatorii de acasa , pentru institutiile de invatamant si pentru elevii care au din ce in ce mai multe teme de facut.

Microsoft Office 2007 Acasa si pentru scoala este o suita Microsoft Office care contine urmatoarele programe: Microsoft Word 2007, Microsoft Excel 2007, Microsoft PowerPoint 2007, Microsoft OneNote 2007.

Produsul are meniu si comenzi in limba romana astfel incat sa iti folosesti calculatorul mult mai usor atat singur cat si impreuna cu familia ta.

Ai mai multe instrumente de verificare a documentelor care iti vor usura activitatea : verificatoare ortografice, verificatoare gramaticale si de stil, lexicoane, despartitori in silabe, liste de autocorectie, capacitati de rezumare automata, dictionare de traducere.

Cateva dintre beneficii:

– Ilustratiile SmartArt reprezinta un set imbunatatit de instrumente de proiectare, disponibile in cadrul sistemului de programe Microsoft Office, pentru a usura crearea nomogramelor si a diagramelor cu aspect impresionant.

– Microsoft Word examineaza modificarile propuse la document in timp ce lucrezi, fara a fi necesar sa cauti in mod repetat prin diferite niveluri de meniuri.

– Utilizezi formatari conditionale de inalta calitate vizuala impreuna cu noi bare de date si cu mai multe umpleri de culori si graduale, pentru a formata date in baza unor reguli specifice, facand cat mai simpla identificarea tendintelor cheie ale datelor.

– Temele document fac simpla mentinerea unui aspect consistent pentru tabele si text in cadrul documentelor Word, Excel si PowerPoint.Document Inspector Elimini cu usurinta informatiile „invizibile”, cum ar fi comentariile, textul ascuns si proprietatile. Poti trimite apoi mai departe documentele cu incredere. Informatiile personale au fost eliminate.

– Office PowerPoint 2007 accelereaza si faciliteaza crearea unor prezentari mai dinamice, printr-o biblioteca extinsa de teme si de aspecte de diapozitive particularizabile.

– Office OneNote 2007 este o agenda digitala flexibila in care ai posibilitatea sa colectezi, sa organizezi si sa cauti toate tipurile de note si informatii: text tastat, imagini, inregistrari audio si video, decupari din pagini Web sau capturi de ecran, fisiere de pe calculator si scheme de mana, toate intr-un singur loc.

 

 

Sursa: www.AZsoft.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Un comentariu la „1 licenta valabila pentru 3 calculatoare

  1. tessa

    Am gasit un site cu software pentru studenti la preturi mult mai mici decat pe piata. E si Office-ul acolo clar si multe altele de la Adobe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *