WebPlus X2, un soft care va ajuta sa realizati rapid site-uri Web

Webplus X2WebPlus face parte din categoria softurilor care le permite utilizatorilor fara cunostinte de HTML sa creeze rapid site-uri Web cu un aspect profesional.

Nu trebuie sa aveti cunostinte avansate de scripting ci doar sa cunoasteti notiunile elementare care alcatuiesc imaginea unui site web.

Aplicatia detine o multitudine de template-uri de la care sa porniti si vine cu o serie de functii noi deosebit de utile daca doriti un site cu o structura complexa. Astfel, cu un simplu clic, puteti insera in structura paginilor videoclipuri de pe YouTube, galerii foto cu animatii Flash si elemente de grafica pe care le puteti crea sau importa.

Daca doriti sa realizati un site pentru comert trebuie sa stiri ca puteti include in structura acestuia si gadgeturi Web, cum ar fi ferestrele pentru vot, dar si elemente pentru e-commerce. Pentru acesta din urma sunt disponibili trei furnizori: binecunoscutul PayPal, ROMAN cart si Mal’s.

Dupa crearea si upload-ul site-ului pe un server, puteti verifica numarul de utilizatori care il acceseaza si modul in care acestia o fac.

In concluzie, fie ca sunteti incepator sau nu, acest soft va poate ajuta mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *