Noile drivere GeForce, destinate sistemului de operare Windows 7 Beta

NVIDIA anunta ca pentru acceleratoarele sale grafice bazate pe unitatea de procesare grafica NVIDIA® GeForce sunt disponibile noi drivere destinate sistemului de operare Windows 7 Beta, ce pot fi descarcate direct de pe site-ul www.nvidia.co.uk. Acest pas reprezinta inceputul unei serii de actualizari periodice ale driverelor NVIDIA destinate urmatoarei versiuni a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft. Windows 7 va fi primul sistem de operare Windows ce beneficiaza complet de avantajele unitatii de procesare vizuala atat din punct de vedere al accelerarii graficii cat si al procesarii paralele.

“Inca din momentul lansarii sale, ce a avut loc luna trecuta, sistemul de operare Windows 7 Beta a fost testat, cu nerabdare, de sute de mii de posesori de placi NVIDIA GeForce. Acesti utilizatori au fost extrem de entuzismati de imbunatatirile grafice aduse de Microsoft urmatorului sau sistem de operare,” a afirmat Ujesh Desai, vice presedinte GeForce desktop business in cadrul NVIDIA.

Driverele GeForce versiunea 181.71, lansate astazi pe NVIDIA.com, ofera suport pentru Windows Display Driver Model (WDDM) versiunea 1.1 de la Microsoft. Ruland pe unitatile de procesare vizuala NVIDIA DirectX 10, driverele WDDM v1.1 furnizeaza o experienta vizuala optima in Windows 7. Aceste drivere ofera si performante imbunatatite dar in acelasi timp si stabilitate, atat in aplicatii 2D cat si 3D, incluzand desktop-ul 3D Windows Aero.

“Suntem increzatori ca efortul depus in ultimii doi ani impreuna cu Microsoft va fi rasplatit in momentul lansarii oficiale a sistemului de operare Windows 7” a afirmat Dwight Diercks, vice presedinte software engineering in cadrul NVIDIA. “Clientii nostri ne cer o experienta mai vizuala si mai rapida, cu functii de accelerare pe GPU a diverselor aplicatii si efecte, incluzand procesarea DirectX, si credem ca Windows 7 va putea satisface exact aceste nevoi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *