Incep inscrierile pentru FaceIT Recruitment Workshop

Von Consulting lanseaza o noua editie a “FaceIT Recruitment WorkShop”, cea mai importanta actiune dedicata recrutorilor din domeniul IT, in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca in perioada aprilie-mai 2009.

Face IT! are in spate doua editii cu participanti din departamenele de resurse umane ale companiilor cu profil ITC.

“FaceIT!” , asa sunt indemnati specialistii in resurse umane si recrutare din domeniile telecomunicatii, bancar, networking, soft educational, BPO(Business Process Outsourcing) si nu numai. Workshopul se adreseaza atat persoanelor implicate in activitatea de recrutare din cadrul companiilor de profil ITC cat si agentiilor de recrutare care au clienti in domeniu.

Succesul editiilor anterioare a incurajat extinderea evenimentului in mai multe orase din tara; Timisoara si Cluj-Napoca se adauga printre gazde. Organizatorii Workshopului doresc sa ofere o imagine de ansamblu asupra domeniului specializat al IT-ului si sa stabileasca o baza de cunostinte tehnice, precum si tactici folosite in procesul de recrutare.

Programul Workshopului include o structura informativa si practica imbogatita sustinuta de trainerii evenimentului, cu experienta in resurse umane, project management si IT. Se vor expune, prin metode interactive, strategii de recrutare, strategii de vanzare si intelegere a postului, precum si metode de abordare a candidatilor problematici. Workshopul va fi sustinut de o parte practica cu inregistrari video ale unor interviuri tehnice, precum si simulari de interviuri cu candidati pe pozitii IT.

„Cred cu tarie ca participarea la acest workshop va ajuta recrutorul din segmentul IT sa intelega mai bine pozitia pentru care recruteza, in peisajul ofertei locale de forta de munca foarte diversificata pe numeroase specializari, tehnologii si platforme ,dar, care totusi impart o baza comuna de aptitudini si cunostinte usor transferabile. Aceasta intelegere devine esentiala pe fondul unei oferte de ingineri din ce in ce mai reduse pentru a realiza o identificare corecta a segmentelor IT adiacente din care specialisti pot migra usor catre job-opening-urile companiei.”, sustine Razvan Rapan, Senior Verification Engineer la Nobug Consulting.

VON Consulting, companie cu capital romanesc integral, activeaza pe piata din Romania din anul 2003. Desfasoara activitati in recrutarea de specialisti si middle-management in domenii precum: IT, constructii, vanzari, financiar-contabil si administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *