IBM este lider pe piata software de tip portal web

Gartner a desemnat compania IBM ca fiind lider mondial de piata pe segmentul produselor de tip portal si pe cel al produselor software tip User Interaction Tools. Clasamentul s-a bazat pe veniturile mondiale totalizate in anul 2008. Piata produselor software de tip Portal s-a dezvoltat, in principal, pe urma cresterii cererii in domeniul medical. Peste 6.500 clienti IBM utilizeaza produsele software WebSphere Portal imbunatatite cu tehnologie Web 2.0. Software-ul de tip portal interconecteaza toate persoanele implicate, face posibila comunicarea, colaborarea si eficienta proceselor si promoveaza un flux de lucru mai bun si o mai buna transmitere a informatiilor.

Portalurile IBM au fost bine primite si de catre sectorul financiar. Acest tip de software este folosit de primele zece banci din lume, de noua din primele zece banci din Statele Unite, sapte din primele zece banci europene si opt din primele zece banci din zona Asia – Pacific.

Versiunea 6.1 a software-ului IBM WebSphere Portal e conceputa sa combine informatii intr-un mod securizat atat de la companii, cat si din mediul Web. Noul produs are proprietati Web 2.0 care permit utilizatorilor sa fie mai eficienti si sa gaseasca informatii mai rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *