VON Consulting, lanseaza IT Hunters

 

Compania de recrutare si consultanta in resurse umane, VON Consulting, lanseaza IT Hunters, divizie specializata pe recrutare, leasing de personal si outsourcing in domeniul IT&C.

Compania IT Hunters a fost infiintata la sfarsitul lunii septembrie, cu scopul de a propune o oferta specializata clientilor din Romania si strainatate. IT Hunters are in momentul de fata o echipa formata din patru consultanti in resurse umane cu experienta in recrutarea pe posturi cu specializare tehnica din arii precum telecom, networking, aplicatii multimedia si web.

Divizia VON Consulting porneste la drum cu sloganul „Hire the tech inside you!“, dorind ca mesajul sa devina relevant pentru mediul in care activeaza si sa inspire dinamismul specific pietei.

„IT Hunters a inceput din dorinta de a asigura o specializare a serviciilor oferite de noi si pentru a comunica angajatorilor din acest domeniu sfera de activitate a companiei. Ne propunem sa extindem partea de recrutare si executive search, cu care ne lansam, cat si servicii de outsourcing in domeniul IT&C. Acest lucru este posibil prin accesul nostru la specialistii din domeniul IT si capacitatea de a asigura managementul unor proiecte in domeniu.“, declara Vivien Untaru, General Manager la VON Consulting.

IT Hunters isi ofera serviciile companiilor producatoare de soft sau centre de design, cercetare si dezvoltare, companii cu departamente de suport tehnic, precum si specialistilor din aceasta piata, care doresc sa faca un nou pas in cariera.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *