Un nou toolbar Firefox cu notificari live

 

Digg a lansat o noua extensie pentru browser-ul Firefox 3 care este implementata pe orice pagina s-ar afla utilizatorul de pe popularul site de stiri.

 

Acesta afiseaza in timp real o fereastra pop-up care notifica atunci cand prietenii au postat ceva sau in momentul cand apar noi stiri pe primele pagini ale diferitelor sectiuni.

 

Mai exista un toolbar care poate fi activat in partea de sus a browserului, care arata daca o pagina pe care va aflati a fost inscrisa pe Digg alaturi de optiuni pentru utilizatori de a inscrie pagina respectiva sau pentru a citi comentariile.

 

Extensia functioneaza doar in Firefox 3, insa se alatura unei oferte anterioare care afiseaza cea mai mare parte din aceasi informatie din meniul de comanda. Noua versiune are insa un look mai placut.

 

Un lucru care ii lipseste este un mod de a obtine notificari in timp real atunci cand anumite subiecte ajung in sectiunea upcoming. Aceasta sectiune este mai greu de parsat decat era, chiar si prin includerea motorului recomandat. Avand posibilitatea de a alege ce subiect doreste utilizatorul sa asculte in functie de site-ul de pe care vine, sau in functie de anumite cuvinte cheie, atunci merita sa fie instalat.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *