Terminale mobile de la Garmin si Asus

Companiile Garmin si ASUSTeK au incheiat o alianta strategica ce va materializa expertiza celor doua companii in domeniile navigatiei si telefoniei prin crearea, productia si distributia de telefoane mobile orientate pe servicii bazate pe locatie. Garmin si ASUS au inceput procesul de dezvoltare a unei linii de telefoane mobile ce va fi cunoscuta sub numele de seria Garmin-Asus nüvifone.

Companiile intentioneaza sa lanseze pe piata mai multe modele Garmin-Asus nüvifone in 2009, iar un model nou Garmin-Asus nüvifone va fi anuntat la targul Mobile World Congress de la Barcelona ce se va desfasura intre 16-19 februarie 2009.

Toate modelele Garmin-Asus nüvifone vor dispune de acelasi design al nüvifone. Aceste dispozitive orientate pe servicii bazate pe locatie (LBS-centric) se vor conecta, comunica si naviga fara repros, conform reprezentantilor celor doua companii. Modelul original Garmin nüvifone ce a fost anuntat in 2008 va fi re-branduit Garmin-Asus nüvifone G60. Garmin-Asus nüvifone G60 va fi disponibil in prima jumatate a anului 2009, iar mai multe detalii despre Garmin-Asus nüvifone G60 vor fi anuntate in cadrul Mobile World Congress.

Functionalitatea LBS este punctul forte al seriei Garmin-Asus nüvifone. Printre multe altele, aceasta va oferi directionari pas cu pas, navigare cu asistenta vocala, functii regasite in sistemele de navigatie high-end Garmin. Telefonul va dispune de harti preincarcate si milioane de puncte de interes ce permit soferilor sa gaseasca adrese, numele locului sau al cladirii. In plus, nüvifone include acces direct la puncte de interes online prin cautarea prin Internet. Nüvifone valorifica puterea Internetului si a informatiei prin updatarea permanenta a celor mai importante magazine si atractii. Nüvifone dispune de asemenea de Ciao!, o aplicatie ce creeaza un liant intre multele retele sociale existente, integrandu-le intr-un singur dispozitiv.

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihai Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *