Softexpert implementeaza solutii software pentru o renumita firma de farmaceutice

Glenmark Pharmaceuticals Ltd. este o companie farmaceutica integrata, bazata pe cercetare, globala, cu sediul in Mumbai, India si este lider in India in descoperirea de noi molecule si e focalizata in ariile terapeutice ale inflamatiei si dezordinilor metabolice.

Glenmark este prezenta in America de Nord (unde are o colaborare stransa cu Eli Lilly si Forest Laboratories), UE si Argentina si a facut achizitii in Canada, Brazilia, Africa de Sud si Republica Ceha.

Compania Softexpert mobility va implementa o solutie software mobila pentru managementul relatiei cu clientii – MedEXPERT CRM.

Noua solutie le va permite celor aproape 40 de utilizatori sa efectueze toate operatiunile de promovare medicala in spitale si farmacii si in acelasi timp, sa poata face o corelare optima intre vizitele la medici si nivelul de prescriptie. In acest mod, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business si de marketing, pe baza unor indicatori de performanta in timp real.

Compania Softexpert mobility este Microsoft Gold Certified Partner, fiind prima firma din Romania cu competenta Microsoft Mobility Solutions.Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS si ARIES.

Sursa: Soft.ro
Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *